De overheid heeft in samenwerking met het Nationaal Warmtefonds extra maatregelen getroffen om de verduurzaming van de gebouwde omgeving te versnellen:

  • Middeninkomens met een verzamelinkomen tot 60.000 euro kunnen vanaf nu rentevrij lenen
  • Woningeigenaren die geen lening kunnen krijgen, kunnen vanaf nu tot 10.000 euro financiering krijgen. Zij betalen maandlasten naar draagkracht. Kunnen zij geen bijdrage leveren? Dan betalen zij geen rente en ook geen aflossing. 
  • Ten slotte wordt het ook voor 125.000 VvE’s makkelijker en goedkoper om bij het Nationaal Warmtefonds te lenen. Zij gaan 1,5 procent minder rente betalen op een VvE Energiebespaarlening.

Kijk voor meer informatie en de actuele tarieven op de website van het Nationaal Warmtefonds.

Huis verduurzamen met subsidie voor dubbel en triple glas

Met de hoge energieprijzen is het aantrekkelijk om nu uw huis te verduurzamen. Met een goed geïsoleerd huis verbruikt u minder energie, waardoor uw energierekening omlaag gaat. En het is ook nog eens veel comfortabeler. 

Het vervangen van uw kozijnen met dubbel (HR++) of triple (HR+++) glas behoort tot de isolatiemaatregelen waarvoor overheidssubsidie aangevraagd kan worden. In 2023 kunt u ook subsidie aanvragen voor één isolatiemaatregel. 

Extra voordeel met Subsidieverdubbelaar Schipper Kozijnen

Schipper Kozijnen verdubbelt tijdelijk de overheidssubsidie ISDE voor particulieren. Dat betekent dat we tot € 1.000* korting geven op de aanschaf van nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien. Samen met de subsidie van de overheid is dat een voordeel van maar liefst € 2.000*.

*afhankelijk van de oppervlakte glas + kozijn in de woning. Voor een gemiddelde tussenwoning kunt u uitgaan van ongeveer 24m2 glas en kozijn. Kijk voor de actuele subsidiebedragen en voorwaarden op de website van RVO.

Persoonlijk advies

Schipper Kozijnen is al ruim 50 jaar dé specialist in kunststof en aluminium kozijnen. We staan voor kwaliteit in producten en dienstverlening en bieden een garantie op onze producten van minimaal tien jaar. Graag denken we mee over uw subsidiemogelijkheden.

Meer weten? Neem dan contact met ons op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Onze (VvE) specialisten staan voor u klaar.