Voorafgaand aan een echte Westfriese derby heeft Schipper Kozijnen zondag het 5-jarig sponsorcontract met VVS’46 en Kerstcross Opmeer officieel getekend. Na de ondertekening werd in nieuwe tenues de thuiswedstrijd VVS 1 tegen Grasshoppers 1 gespeeld.

Schipper Kozijnen is al jarenlang een betrokken hoofdsponsor die gelooft in continuïteit op de lange termijn. Een samenwerking voor meerdere jaren past hierbij: in 2022 is Schipper Kozijnen al 20 jaar hoofdsponsor van VVS’46 en maar liefst 25 jaar hoofdsponsor van de Kerstcross!

Een goede match

VVS’46 en de Kerstcross Opmeer hebben een groot bereik in de regio en zijn voortdurend bezig met vernieuwing en professionalisering. De betrokkenheid en het enthousiasme van de vrijwilligers zijn hierbij onmisbaar. Deze manier van werken is ook de basis voor het succes van het familiebedrijf Schipper Kozijnen. De verlenging van de samenwerking is dan ook een logische stap.

Beiden inspireren zowel jongeren als volwassenen actief bezig te zijn. Mooie voorbeelden hiervan zijn de succesvolle jaarlijks terugkerende Schipper Kozijnen toernooien. Zoals het Familie Mixtoernooi en het Jeugdtoernooi waaraan 1100 spelers van verschillende verenigingen uit de omgeving het tegen elkaar opnemen. En voor het jaarlijkse Kerscross evenement zorgt het Schipper Kozijnen Team ervoor goed voorbereid aan de start te verschijnen met een trainingsprogramma van 6 weken vooraf.

Actieve vereniging

De 75-jarige voetbalclub VVS’46 uit Spanbroek heeft ruim 700 leden, een recordaantal in haar geschiedenis. VVS 1 ontwikkelde zich in de laatste jaren tot een van de sterkere ploegen in de 3e klasse, waar VVS 2 het ook goed doet in de 2e klasse. Naast een bruisende jeugdafdeling en sporten voor ouderen, mag de vrouwenafdeling niet onbenoemd blijven, met teams in alle leeftijdscategorieën, twee senioren veld teams en vijf zaalvoetbalteams.

Kerstcross Opmeer

De Kerstcross Opmeer is een jaarlijks hoogtepunt in de gemeente. Op tweede Kerstdag wordt voor circa 2000 wandelaars en hardlopers een uitdagend parcours uitgezet. Het Westfriese landschap vormt het fraaie decor voor de diverse afstanden. Kerstcross Opmeer is ook onderdeel van het Noord-Hollands Crosskampioenschap.

Over Schipper Kozijnen

Schipper Kozijnen is in 1969 gestart als klein familiebedrijf en is nu een landelijk opererende organisatie met winkels verspreid over Nederland (Opmeer, Amstelveen, Gouda, Zwolle, Groningen, Leeuwarden en Katwijk) Er werken ruim 220 mensen.

Vanuit de hoofdlocatie in Opmeer worden in de eigen fabriek kunststof en aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen gemaakt. Het bedrijf beschikt over een eigen montageafdeling en onderhoud- en reparatiedienst. Voor de productie van schuifpuien en dakkapellen werkt Schipper al meer dan 10 jaar samen met De Verbinding. In deze unieke fabriek maken dove en slechthorende werknemers producten van hoge kwaliteit.