Laatste update: 15 maart 2022

Het kabinet heeft besloten om de coronamaatregelen verder te versoepelen. Er gelden nog wel een aantal adviezen. 

Advies op maat

U bent van harte welkom in onze showrooms. We kiezen ervoor om op afspraak te blijven werken. Zo kunnen wij echt de tijd voor u nemen.

Blijft u liever thuis? Onze verkoopadviseurs komen ook bij u thuis en staan op afstand voor u klaar om uw wensen te inventariseren, onze producten te laten zien en al uw vragen te beantwoorden. In een persoonlijk videogesprek of gewoon via de telefoon. Bekijk de mogelijkheden. 

Getroffen maatregelen

Al onze medewerkers zijn geïnformeerd en geïnstrueerd over de hygiënische maatregelen die zij in acht moeten nemen. Wie klachten heeft, blijft thuis en laat zich testen. Hierbij volgen wij uiteraard de adviezen van het RIVM en onze branchevereniging (VKG) en leggen wij onze medewerkers op altijd de instructies/richtlijnen van de lokale autoriteiten te volgen.

Instructies aan onze monteurs, projectleiders en verkoopadviseurs

Onze monteurs, projectleiders en verkoopadviseurs:

  • Wanneer zij moeten niezen of hoesten, doen zij dit in hun elleboog.
  • Wassen regelmatig hun handen.
  • Betreden geen huizen van klanten die last hebben van lichte verkoudheid, of hoesten, of keelpijn of koorts (meer dan 38 graden). In een dergelijk geval zullen wij een nieuwe afspraak met u maken voor een later moment.

Instructies aan onze Klantenservice

Onze service-medewerkers:

  • Zullen geen afspraken maken bij klanten die last hebben van lichte verkoudheid, of hoesten, of keelpijn of koorts (meer dan 38 graden). 
  • Zullen geen afspraak inplannen zolang er sprake is van deze klachten. Wij nemen weer contact met u op om - als het kan - een nieuwe afspraak te maken. Uiteraard kunnen wij ook met u afspreken dat u zelf contact met ons opneemt zodra de situatie is verbeterd.

U kunt erop rekenen dat we er alles aan doen om de (mogelijke) samenwerking met Schipper Kozijnen zo prettig mogelijk te houden. Onze collega’s staan voor u klaar. In deze bijzondere tijd kan het echter gebeuren dat zaken iets anders gaan dan u van ons gewend bent. We hopen dat u hier begrip voor heeft.