Maak een afspraak
Vraag informatie aan

St. Jozefschool Blokker

Locatie Blokker
Opdrachtgever Gemeente Hoorn
Architect BBA
Oplevering 2012

In opdracht van Gemeente Hoorn heeft Aannemingsbedrijf Ooijevaar hier de Sint Jozefschool te Blokker gerenoveerd.

Schipper Kozijnen heeft de aluminium kozijnen, fabricaat Alcoa RT-62 en GT70S, geleverd en gemonteerd. De kozijnen zijn uitgevoerd in RAL 7016 (antracietgrijs).

St. Jozefschool-Blokker-aluminium-kozijnen

St. Jozefschool Blokker aluminium kozijnen

St. Jozefschool Blokker aluminium kozijnen

 

Geïnteresseerd?

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

50 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en montage
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.